kubørster.no av Kemag AS

Visjon og Engasjement hos Kubørster.no av Kemag AS

Kubørster.no, en stolt del av Kemag AS, har siden 2018 vært den eksklusive norske distributøren av Kvia kubørster. Vår filosofi er enkel: Å sette kundeservice i sentrum av alt vi gjør. Vi strekker oss langt for å sikre at både du og dyrene dine opplever den høyeste grad av tilfredshet.

Molly kubørste

Vår Visjon:

  • Dyrevelferd og Kundetilfredshet: Vi forplikter oss til ikke bare å betjene våre kunder, men også til å ivareta dyrenes velvære. Vår visjon er å skape et harmonisk miljø der både bønder og deres dyr trives.
  • Kvalitet og Bærekraft: Vi tror på at kvalitet og bærekraft går hånd i hånd. Kubørstene fra Kvia – Molly, Karoline, Nora, og Otto, designet av Carsten Papuga i Danmark, med godt samarbeid med bønder, er et vitnesbyrd om dette. Disse børstene er robuste, driftssikre, og designet med kjærlighet til kua.

Teknologiske Innovasjoner for Optimal Komfort:

  • Avansert Design: Med motoren som er fastmontert på veggfeste, og børsten som henger fra kardanledd, sikrer vi at børstene når alle deler av kua. Den buede formen på børstene maksimerer komfort og stimulering for kyrne.
  • Smart og Effektiv Bruk: Våre kubørster er utstyrt med frekvensregulering og automatisk start/stopp-funksjon. Dette systemet er nøye konstruert for å sikre effektivitet og sikkerhet.

Fokus på Langsiktig Verdi og Reduksjon av Vedlikeholdskostnader:

  • Økonomisk og Effektivt: For å redusere vedlikeholdskostnader, har de delt børsteelementene, slik at du kun trenger å bytte ut den delen som er mest i bruk. Dette betyr lavere utgifter over tid.
  • Sikkerhetsfunksjoner: Med innebygde sikkerhetsmekanismer, sikrer vi at børstene stopper og reverserer ved overbelastning som beskytter dyrene mot skader, som å sette halen fast i børsten.

Hos Kubørster.no, handler det om mer enn bare å selge et produkt. Det handler om å tilby en løsning som beriker livene til både kyrne og bøndene de tjener. Vi er forpliktet til å levere utstyr som fungerer uavbrutt, året rundt, uten bekymringer – noe som reflekterer vår dype forpliktelse til kvalitet, service og dyrevelferd.

Oppdag forskjellen med Kubørster.no – hvor vi sørger for trivsel i fjøset hver eneste dag, hele året rundt.

Skroll til toppen